Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

09 Nov, 2006


Tåga på tåg

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 09 November, 2006 22:23

Eftersom jag bor i Den Lilla Staden och jobbar i Den Stora Staden, måste jag några dagar i veckan färdas med tåg. Detta färdmedel är inte helt fritt från förseningar, trassel och andra upplevelser.

I morse började dagen med att cykelkedjan hoppade av ... Jag parkerade cykeln i all hast, tränade marathon den sista biten till stationen och tvingades vila under den kommande tiominutersförseningen. Väl framme i Den Stora Staden var det köööö in till stationen. Oftast sägs denna köööö bero på att det finns för lite spååår! Just i dag! Aha! Försvinner denna brist månne från en dag till en annan?

När man slutligen är framme vidtar kryssning genoom folkhavet till der (Den, die? Hur var det nu med den tyska grammatiken? *Rabblar några ramsor*) U-bahn. Ny köööö till spärrar, trängas lite mer - och så, yippie, framme! Det krävs tåga på tåg ...

Lyckligtvis blir detta scenario inte verklighet varje dag.

Nu är det kväll i Det Stora Huset i Den Lilla Staden och friden sänker sig. Glömda är köer och tysk grammatik. Godnatt!
Kommentarer

 1. Oh, no -- en blommig blogg! Då påminns jag om mina ickegröna fingrar och måste omedelbums stänga datorn för att gå och vattna.

  Skrivet av Lotten Bergman — 10 Nov 2006, 10:47

 2. Välkommen ut i bloggeriandet, inte bara delta i Lottens kommentarer.

  Skrivet av Cecilia N — 10 Nov 2006, 23:51

 3. Lotten: Även på undertecknads kropp finns ickegröna fingrar. Emellanåt får växterna en rotblöta som de sent ska glömma, om de ens vaknar ur den. Som tur är finns ju nya, billiga (växter alltså), på det stora möbelvaruhuset.

  Cecilia N: Jag tackar och bockar!

  Skrivet av Lady Stalker — 11 Nov 2006, 09:47

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog