Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

20 Nov, 2006


Jag ska bara ...

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 20 November, 2006 22:53

Jag kommer ju aldrig i säng. Precis som Alfons Åberg så "ska jag bara". Kolla mejlen, barnens gympapåsar, matsäck för morgondagen, tömma torktumlaren ... och så kolla mejlen en sista gång. Varför är man som piggast halv elva och som tröttast när man vaknar i vargtimmen och brottas med de stora livsfrågorna? (Läs: är torktumlaren verkligen tömd?)

I dag vaknade jag och maken i arla morgonstunden av ett ihärdigt "plåtslammer" och gälla gnisslanden. Hjälp! Inbrott?! Fram med älgstudsaren och brödkaveln! En smygande räd till Det Stora Husets nedre regioner gav förklaringen: Där satt Sjuåringen och spelade hockeyspel! Det var ju så tråkigt att sova.

Nu ska jag själv sova. Strax. Ska bara kolla mejlen.
Kommentarer

 1. Nu har jag tagit mod till mig och lägger in en kommentar. Kul att vara med! Jodå, vaknat klockan 05.00 har jag gjort med jämna mellanrum på sistone - ända sedan vi skaffade katt...och beslutade att inte kastrera henne, för att vi tyckte synd om henne...men nu...efter ett otal nätter ackompanjerade av hennes åmande löpande jamande har vi slutligen tagit beslut: på måndag kastreras hon och sedan kommer vi förhoppningsvis sova tills väckarklockan istället börjar jama om morgnarna här i Lund!

  Skrivet av FrågaLund — 22 Nov 2006, 19:53

 2. Apropå sömna så har jag vid 43 års ålder kommit på att det har sina poänger att sova. För vissa tar det tid att lära sig saker och ting och jag är väl en av dem. Man vaknar något så när pigg och kan eventuellt tänka att det kommer att bli en bra dag och att jag kommer att hinna med alla tusen saker som står på göralistan på jobbet. Jag vet att man inte lever för att jobba men just nu tar jobbet väldigt mycket av mina krafter.
  Sov mer är alltså mitt råd i dag.

  Skrivet av Stumpan — 25 Nov 2006, 20:43

 3. FrågaLund: Välkommen hit! =) Kul att ni skaffat katt. Jag blir så nyfiken - berätta mer!

  Stumpan: Jajamen, sova är viktigt! Och nu ska här sovas bättre än någonsin. Har just beställt nya resår- och bäddmadrasser från Det Stora Möberlvaruhuset. Natti. natti!

  Skrivet av Lady Stalker — 25 Nov 2006, 22:31

 4. Och ursäkta stavfelen ... Är lite trött, hihi!

  Skrivet av Lady Stalker — 25 Nov 2006, 22:32

 5. Jaha, så var katten kastrerad - och personlighetsförändrad dessutom! Hon går omkring med sin "parabol" (som vår son döpt tratten runt huvudet till) och beter sig mycket märkligt. Men det är kanske inte så konstigt, när hon varken ser eller hör som hon brukar på grund av den där tratten. Hon är jättefin, liten och svart. Vi fick henne förra sommaren. Är ingen kattmänniska, men har fäst mig vid henne ändå.

  Skrivet av FrågaLund — 29 Nov 2006, 19:47

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog