Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

07 Jan, 2007


Här kommer facit!

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 07 Januari, 2007 20:40

Men oj, vilken trafik på bloggen! Jag blir jätteglad över både gamla och nya "röster"! :-) Nu får jag ta mig i kragen och skriva här oftare. Och så fick jag ju massa nya intressanta bloggtips själv.

Nu till FACIT!

1. Våren 1993 befann jag mig utan trosor i Paris.
***Sant! Och det är helt rätt stad, Saom! ;) Dock är det inte så illa som det låter. Jag skulle på tjänsteresa och glömde (!) helt enkelt att lägga ner den prydliga högen med bh och trosor i resväskan. Detta upptäcktes första morgonen i Paris, varpå jag tvingades ringa chefens hotellrum: "Skratta inte nu ... bla bla ... förklaring ... måste till en underklädesaffär ...". Behöver jag nämna att chefen asgarvade?

2. Sommaren 1974 stod jag längs en motorväg i Rumänien för att se Ceaucesco passera i limo.
***Sant! Det var på min första utlandsresa och jag var inte så gammal. Men nog stod jag där bland alla förväntansfulla rumäner, dock utan blommor i hand. När limon väl passerade var vägen folktom -- det hade helt enkelt börjat ösregna!

3. Sommaren 1983 delade jag kupé med rökande och supande jugoslaviska miltärer i en tågvagn.
***Sant! Under en tågluff genom Europa förärades jag och min reskamrat detta eminenta sällskap. Med sovsäckarnas dragkedjor uppdragna till näsan beskådade vi killarnas festande. Att sova var inte att tänka på. Vår vagn skulle dessutom kopplas bort "någon gång under natten".

4. Vintern 1977 såg jag ett livs levande (!) spöke.
***Sant! Nu är ni flera som inte tror mig, men jag är helt övertygad om att jag såg ett spöke och vittne var mitt sällskap, som är en mycket stor skeptiker! Det faktum att hon annars förnekar dessa väsens existens, men inte detta, bevisar allt. Hon såg det med ju med egna ögon, samtidigt som jag! Och det var i högsta grad "levande", dvs förflyttade sig, över meterdjup snö iklädd munkkåpa. I ena sekunden. I nästa sekund var det spårlöst borta, trots stängsel runt omkring ...

5. Våren 1981 delade jag hytt med Mikael Persbrandt på Viking Line.
***Falskt! Visserligen har jag frotterat mig med kända skådespelare, och mumsat knäckebröd i författaren Torgny Lindgrens kök, men INTE har jag delat hytt med Persbrandt. Vet inte om detta är ett faktum att beklaga eller ej. Men härmed är han rentvådd från sådana illasinnade rykten.

Grattis Lotten, Flinn, Kicki, Ullstorp och Stumpan!
Kommentarer

 1. Vad kul! Jag hade rätt!

  Egentligen skulle man ju få ett år på sig att göra den falska punkten sann ...

  Skrivet av Lotten Bergman — 08 Jan 2007, 16:38

 2. Hurra! Tänk att jag gissade rätt här också!

  Skrivet av Flinn — 08 Jan 2007, 17:22

 3. SABLAR! Jag vann inte hos dig heller! Och för min egen del skulle jag nog se det falska alternativet som något att beklaga ... SÅ dum verkar han ju inte vara ... eller är jag desperat ;)

  Skrivet av Christina — 08 Jan 2007, 21:20

 4. Lotten: Ingen dum idé ... men har man, som du och jag, varsin "djefla man", så är nog inte min falska punkt så lämplig.

  Flinn: Har du publicerat ditt facit? Jag letade i går kväll.

  Christina: Bättre lycka nästa gång. Nej, inte är du desperat ;).

  Skrivet av Lady Stalker — 09 Jan 2007, 08:13

 5. jag gissar fel på allihopa, men det är kanske inte så konstigt för jag känner inte en kotte av de jag snokat hos. jag skulle iaf inte banga en hytt me micke persbrandt..

  Skrivet av Fanny — 10 Jan 2007, 17:41

 6. Fanny! Jag försökte gissa hos dig också men kom inte in ... Dessutom lyckas jag inte publicera någon ny artikel här heller! Morr!

  Skrivet av Lady Stalker — 10 Jan 2007, 22:53

 7. bloggimperiet var helt kajko igår..men nu kilar det stadigt igen så försök gissa igen=)

  Skrivet av fanny — 11 Jan 2007, 14:53

 8. Ojdå, jag missade visst din fråga. Hoppas att du hittade mitt facit ändå, för det finns där ...

  Skrivet av Flinn — 11 Jan 2007, 16:19

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog