Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

31 Jan, 2007


Agenda för sjukling

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 31 Januari, 2007 21:35

Det är lite synd om mig, eller rättare sagt mycket synd om mig. Har varit sjuk hela veckan och mår fortfarande inget vidare.

Hur ser då agendan ut för en sjukling som är ensam hela dagarna i Det Stora Huset? Jo, frukosten avnjutes faktiskt i lugn och ro sedan telningarna begivit sig till sina lärosäten. Sedan är det dags för tv-stund med nostalgitripp. (Ja, ni känner ju mig.) I dag var det urspännande. Kommendören på Enterprise fastnade i en kriminalhistoria från 40-talet på "holodeck" (datoranimerad värld att gå in i, som diskuteras här). Han höll på att fastna i fantasivärlden och det var sååå spännande, fast jag förstås inte hade en aaaaning om hur det skulle gå. Not. *Himlar med ögonen*.

Sen är det dags för en promenad. Alltid bra med frisk luft fast man är sjuk och måste leva på trist diet. Det jag egentligen vill äta kan jag ju bara drömma om för tillfället ...

Jaha, sen läser jag lite kanske ... Vilar ... Lider ... Och så måste man ju kolla jobbmejlen, nörd som man är!

Så är det dags att hämta barnen och ekorrhjulet är i gång igen.

Nästa vecka väntar jobbet. Kanske. Om hälsan vill. Men hur ska jag då får veta hur det går för mina hjältar i Star Trek??? Ve o fasa.
Kommentarer

 1. NÄE! Stackars dig!! Å jag skickar massor av krya-på-dig blomster och tycker synd om dig för att du inte mår bra och för att du kanske missar (ACK OCH VE!) fortsättningen på Star Trek haha :)
  (eller också kan du ju snabbspola .. ...) (liksom ..)

  Skrivet av Christina — 01 Feb 2007, 11:36

 2. Tack Christina! Nu känns det genast bättre. Och så skiner solen här i Den Lilla Staden i dag. Våren känns inte långt borta ...

  Vet du vad förresten ... jag MISSADE Star Trek i morse. Och överlevde! ;-)

  Skrivet av Lady Stalker — 01 Feb 2007, 12:39

 3. Inte roligt att vara sjuk och vara hemma, hoppas du känner dig bättre snart. Men det är helt riktigt, man får göra det bästa av hemmavistelsen - som att se på dag-tv tex. Jag och en vän brukar skratta gott åt hur det kan gå till när tv:n står på hemma på dagtid och man ligger halvt nedhasad i soffan och slökollar....(Jag vet nämligen en hel del om det nu när jag själv är hemma med min bebis om dagarna.) När fjärrkontrollen klickar runt för mycket och stannar på tv-shop programmen - det är då det farliga börjar...En Orbitrek är redan införskaffad och monterad (men vart tog lusten till träningen vägen...?) och nu är jag sugen på det förträffliga och lättanvända städredskapet som tar upp alla små smulor och annat skräp som bebisen annars kan få i sig från golvet...Ja, det är lätt att hitta anledningar att få shoppa - även hemma i soffan :-).

  Skrivet av Ullstorp — 02 Feb 2007, 16:32

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog