Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

13 Feb, 2007


Vuxenpoäng

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 13 Februari, 2007 21:22

Handen på hjärtat: Är du vuxen? Kan du stoltsera med en radda saker man "ska" ha för att räknas som det? Barn, villa, Volvo, vovve och moget uppträdande i alla situationer ...?

Äsch, jag medger: Frågan är absurd. Själv är jag en husägande trebarnsmamma, som stundtals är lika fnittrig som en fjortonåring. Jag administrerar AB Familjen i samma tempo som en påläggskalv hos Kinnevik, men saknar körkort. Jag älskar att laga mat, men står ofta där utan oregano när såsen nästan är klar. Planering? Veckomatsedel? Nope.

Jag har just gjort ett test för att se hur vuxen jag är. Jag fick 31 poäng, och med tanke på att medel för kvinnor ligger på 19, så får jag väl erkänna: Jag är nog ganska vuxen. Vad får du för poäng?
Kommentarer

 1. Jag minns att jag har gjort det här förut, men inte vad jag fick då. Nu får jag i alla fall bara 14. Alla mina vuxenpoänghöjande egenskaper var visst värdelösa enligt det här testet. Typiskt!

  Å andra sidan slipper jag nu ta något som helst ansvar, och kan låta er som är vuxna på riktigt ta hand om mig som är så barnslig. ;-)

  Skrivet av Flinn — 14 Feb 2007, 17:52

 2. Jag fick bara 29! Att jag inte äger sommarstuga och aldrig dricker kaffe sabbade väl en toppnotering?

  Men vad är jag som är egen företagare? En seriös fast anställd varannan dag och en arbetslös tramsprutt varannan?

  Nu till barskåpet. (I testet alltså.) Hur går detta ihop?

  Frågan:
  Har du ett välfyllt barskåp?

  Ett av svaren:
  Ja, det finns några få flaskor.

  Få = välfyllt?

  Skrivet av Lotten — 14 Feb 2007, 19:13

 3. Hörni! Vi får nog tillverka ett eget test. Det här håller ju inte! ;-) Flinn är inte vuxen och Lotten har ingen toppnotering.

  Låt oss nu bege oss till det välfyllda barskåpet och tömma de få (!) flaskorna, alltmedan vi förfasar oss över hur avsaknaden av stugor, körkort och pensionssparande håller oss kvar i barndomen.
  Skål på er!

  Skrivet av Lady Stalker — 14 Feb 2007, 22:04

 4. Okej, då tycker jag att jag ska ha vuxenpoäng för att jag alltid ser till att ha förråd av toapapper, tvättmedel, plåster, fryspåsar och födelsedagskort hemma!

  Skrivet av Flinn — 15 Feb 2007, 11:01

 5. Absolut, Flinn! Klara poäng till dig där!

  Och jag borde ha poäng för att jag lyckas administrera alla utflykter, matsäckar, gympapåsar, badpåsar, utvecklingssamtal och föräldramöten med tre barn på två olika skolor ...

  Skrivet av Lady Stalker — 15 Feb 2007, 12:46

 6. Hej hur är det med den vuxna kvinnan. Jag hoppas du fått mitt mejl som jag skickade och allt är bra i S. Här snöade det massor i morse och jag har varit och hälsat på mina föräldrar. Det börjar lugna ned sig lite m bloggen och jag hinner liksom reflektera över saker och dess skeenden.

  Hoppas över testet idag jag känner mig så högpresterande och präktig just nu, vill "kick som ass" - farligt humör...

  Skrivet av Helena på Roomservice — 18 Feb 2007, 19:48

 7. Jippi, jag fick 22 vuxenpoäng! Det trodde jag inte... Men si, även som nyutexaminerad GAMMAL student kan man skrapa ihop några poäng, tydligen. Förra lördagen putsade jag diskhon men Svinto...det tycker jag lever upp till några vuxenpoäng.

  Skrivet av Fråga Lund — 19 Feb 2007, 18:55

 8. Fråga Lund: Jag tycker ditt YRKE ger dig många vuxenpoäng ;-). Men det fick man ju inte poäng för ... Vi hörs på mejlen!

  Skrivet av Lady Stalker — 19 Feb 2007, 22:05

 9. Usch, jag fick 36... är man sååå himla vuxen (läs: tråkig). Har ju många år kvar till 40 till o med...

  Skrivet av Prinsessmamman — 10 Mar 2007, 14:32

 10. Man är inte tråkig för man är vuxen! Och jag som är 40+ är mer young at heart än någonsin! ;-) Nu blev jag nyfiken på din blogg, så jag hälsar på snart.

  Skrivet av Lady Stalker — 11 Mar 2007, 21:48

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog