Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

19 Feb, 2007


Listigt

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 19 Februari, 2007 22:06

På Det Stora Möbelvaruhuset kan man just nu köpa gigantiska caffelattemuggar för bara en krona styck. Jag upprepar: EN krona. Vad är en krona? En piss i havet? En vattendroppe i öknen? Ingenting? Max sex muggar per kund var dock regeln.

Fullastade med varor som vi tänkt, respektive inte tänkt köpa närmade vi oss kassorna. Då tornade muggarna upp sig som en oas i öknen ovan. Behövde vi muggar? Nja, stora muggar är ju alltid trevligt att dricka ur ... Och gick det inte sönder några muggar nyligen? Dessutom består faktiskt min caffelatte av mer latte än caffe om man så säger.

Sex muggar för sammanlagt sex kronor hamnade i varuvagnen. Men vi gick inte i den andra fällan som den listiga personalen gillrat: Intill muggarna låg paket med caffelatteskedar, för 49 kronor.

Ett psykosocialt experiment: Vad hade kassörskan gjort om vi skickat fram mig med sex muggar, maken med sex muggar och Sexåringen med sex muggar. Är vi inte enskilda kunder? Om vi tar varsin kassa ...?

Listigt värre.
Kommentarer

 1. Ibland kan man bara inte låta bli. Man kan hitta ursäkter för att få köpa det mesta. Kassörskan hade väl inte kunnat hindra er. Jag och min sambo gör så ibland, men vi försöker låtsas som om vi inte känner varandra när vi står i kön, tramsigt va!

  Skrivet av Moster Mjölgumpa — 19 Feb 2007, 22:35

 2. Välkommen hit Moster Mjölgumpa!

  Tycker inte ni är tramisga, utan mycket smarta. Och så känner man sig ju så duktig, när man gjort ett sådant "fynd". Lustigt hur vårt psyke funkar.

  Skrivet av Lady Stalker — 20 Feb 2007, 07:51

 3. Jag var förbi Bolagret (möbelaffär). Jag kom hem med ett grönt draperi (endast 69:-!!!), en mattablett i plast till katten som det stod "cool cat" på (Billig!) och sist men inte minst en klämma i form av en pussmun i gummiaktigt material med magnet, så det gick att sätta fast på kylskåpet (endast 15:-)
  ...egentligen skulle vi bara kolla på en soffa...
  Men kul var det!

  Skrivet av Fråga Lund — 22 Feb 2007, 07:55

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog