Blogg gratis Logga in

Lady Stalker

09 Mar, 2007


Too much

Tangentbordsknatter — Skrivet av LadyStalker @ 09 Mars, 2007 23:08

Jag vet. Vi bor i Sverige och vi ska tala svenska. Men av någon underlig anledning kommer jag alltid in på engelska när det är för mycket. Kanske har jag varit engelsman (kvinna) i ett tidigare liv? Hur som helst, så är det just nu "too much"! För mycket med jobbet, min att-göra-lista svämmar över, hälsan vill inte infinna sig och batterierna vägrar laddas ...

Bort marsvinter, kom hit vår! Jag vill ha ett eget företag, där jag är min egen chef, må det bära eller brista. Jag vill äntligen -- efter tjugo år -- skicka in min byrålådsroman till ett förlag och få höra: "Ja, vi ger ut boken! Det här är precis vad vi har väntat på. En debutant som är 40+, so what?"

Och så vill jag vinna på Triss och resa till mitt drömresmål: Seychellerna. Får jag önska mer? Alla jag känner som mår dåligt ska må bra. Sjuka ska bli friska, singlar ska bli par. Barnlösa ska välsignas med smått.

Och så ska solen lysa över allt. Sommaren som jag älskar ska komma ... och allt ska vara förlåtet. Min att-göra-lista ska plöstligt vara tom och livet ska bara flyta på i nuet: med fester, kloka samtal, trogna vänner, goda middagar, sevärda filmer och glada skratt.

Men just nu är det too much. Too bad.
Kommentarer

 1. Du har ju chansen att vinna 5 trisslotter om du bloggar 3 ggr senaste månaden när det har blivit 1 000 bloggar på bloggsite.se ;-)

  Det är bara 35 bloggar dit eller nåt :-)

  När det gäller att vara 40+ och starta eget och bli sin egen chef så vet jag att det går eftersom jag själv har gjort det för 3 år sen när jag var 42 hehe..

  Jag har en webbyrå och sitter och programmerar på engelska så jag är lite för mycket inne på engelska kraftutryck ibland också :-)

  Men huvudsaken är att du inte ska se åldern som ett problem och allra helst inte om du vill bli författare, jag har glömt namnet på en författare som som jag läste om nyligen som var 50+ som debutant som var en av dom största när denne dog nygligen.

  Det fick mig att börja fundera ännu mer på mina påbörjade böcker som ligger och skräper som aldrig blir fördigskrivna hehe...

  Skrivet av Jari — 09 Mar 2007, 23:35

 2. Sötaste.
  Visst kan vi beklaga det vi inte har. Det måste vi få lov att göra. Men inte för länge.
  Det här har jag dekorerat min sovrumsvägg med för att jag måste påminna mig varje dag ...

  You have to accept whatever comes
  and the only important thing
  is that you meeet it
  with the best you have to give

  Nu lyser solen och i mina rabatter såg jag alldeles nyss att krokus, påskliljor och tulpaner har skjutit fart!

  Stor kram!!

  Skrivet av Christina — 10 Mar 2007, 08:54

 3. Jari och Christina! Stort tack för peppning! Faktum är att det redan känns bättre. Inte minst för att våren knackade på i helgen och jag kunde premiärsitta på altanen ...

  Skrivet av Lady Stalker — 11 Mar 2007, 21:44

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog